Tuotanto

Tuotanto

Kirjoitan nuorten aikuisten urbaania fantasiaa, jossa yhdistyvät sekä kotimaiset että kansainväliset ainekset. Ensimmäinen sarjani Susiraja kertoo 17-vuotiaasta Kallion kasvatista Raisa Ojasta, jonka elämä mullistuu hänen joutuessaan muuttamaan kainuulaiseen Hukkavaaraan kylään. Vähitellen omituisen kylän salaisuudet alkavat avautua Raisalle.

Väki-trilogiassa seurataan viittä eurooppalaista nuorta, joita yhdistää yliluonnolliset kyvyt. Kiuru on ihan tavallinen itähelsinkiläisessä lähiössä kasvanut tyttö, paitsi että hän näkee toisten ihmisten muistot lintuina. Samuel on kansanedustajan poika, jolla on suuret suunnitelmat ja kyky lukea ajatuksia. Aisteja manipuloiva Bollywood ei suostu mihinkään lokeroon: hän ei ole tyttö eikä poika, ei suomalainen eikä intialainen. Romaniveljekset Nelu ja Dai ovat kiertäneet Eurooppaa jo vuosia, mutta eivät suinkaan rahan toivossa. Heidän kykynsä vaikuttaa tunteisiin ja mennä uniin eivät voi olla ainutlaatuisia – mitä niiden taakse kätkeytyy?Vastaukset hätkähdyttävät.

Yllä mainittujen lisäksi olen kirjoittanut toimeksiantona Angry Birds -maailmaan sijoittuvan lastenromaanin Willow Takes the Stage. Se on tähän mennessä ilmestynyt Iso-Britanniassa, Tsekissä, Puolassa, Espanjassa ja Slovakiassa. Minulta on myös julkaistu novelleja lehdissä ja antologiassa.