Nelimaan tarinat 2: Hirmunsilmä ilmestyy lokakuussa 2022

Nelimaan tarinat 2: Hirmunsilmä ilmestyy lokakuussa 2022

Syksyllä minulta ilmestyy toinenkin romaani, kun lasten fantasiasarja Nelimaan tarinat saa jatkoa. Hirmunsilmä jatkuu siitä, mihin Valkeantuoja jää – jos siis jäit Valkeantuojan lopussa miettimään, mitä ihmettä seuraavaksi tapahtuu, niin lokakuussa piinaasi on tulossa helpotusta.

Erona ensimmäiseen osaan on se, että tämän kirjan sivuilla ei nähdä Kaisa Rannan upeaa kuvitusta. Päivätyö pitää hänet tällä hetkellä niin kiireisenä, että sivutyölle ei riittänyt aikaa. Minä, kustantaja ja Kaisa olimme kuitenkin kaikki sitä mieltä, että lukijat ansaitsevat jatko-osan ja onneksi Kaisa ehti tehdä Hirmunsilmälle kannen niin, että se sopii yhteen Valkeantuojan kanssa. Siitä tulikin taas todella hieno!

Esittelyteksti kustantajan sivuilta

Kiitetystä Valkeantuoja-kirjasta alkanut fantasiasarja jatkuu.

Kiehtova fantasiatarina, jossa Nelimaan neuvokkaat lapset ryhtyvät selvittämään Hirmunsilmän arvoitusta. Mikä on tuo mahtava kone, ja mihin se on kadonnut?

Nelimaan neljän herttuakunnan rauha on taas järkkynyt. Salaperäisiä voimia omaavat esineet, mahtaat, ovat kateissa. Mahtaat ovat koneita, jotka on aikojen kuluessa valjastettu palvelemaan ihmisiä.
Kun lapset löytävät yhden niistä, Hirmunsilmän, heille selviää, että se ei ole pelkkä kone, vaan pikemminkin elävä ja tunteva olio.
Nyt on löydettävä muut kadonneet mahtaat. Ja saatava aikuiset ymmärtämään, että koneet, joilla on oma tahto, voivat olla myös hyvin vaarallisia.

Nelimaan tarinat on ollut minulle todella tärkeä projekti, sillä se on vienyt minut takaisin lapsuuden kesälomiin, jolloin ei ollut muuta tehtävää kuin ahmia kirjoja, ja siten muistuttanut tarinoiden riemun tärkeydestä. Toivon, että tunne välittyy myös tekstistä.

Hirmunsilmä on jo varattavissa kirjastoista ja ennakkotilattavissa kirja.fi-kaupasta. Kuten aina, tälläkin kertaa kaikki kirjalle varhaisessa vaiheessa annettu rakkaus auttaa varmistamaan sen, että seuraavakin osa julkaistaan.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Vastaa