Uusi lanuproosan hautomo käynnistyy syksyllä 2022

Uusi lanuproosan hautomo käynnistyy syksyllä 2022

Vedän syksyllä alkavaa Kirjan talon lasten- ja nuortenkirjallisuuteen keskittyvää hautomoa, jonka haku on nyt auki. Hautomo on tarkoitettu kirjoittajille, joilla on lasten- tai nuortenproosakäsikirjoitus tai valmis idea sellaista varten ja intoa työstää tekstiä pitkäjänteisesti. Tapaamiskertoja on kuusi ja niiden lisäksi jokainen saa ajan henkilökohtaiseen palautesessioon. Kaikki tapaamiset pidetään etänä Zoomissa, joten voit osallistua mistä päin tahansa.

Hakeminen

Mukaan mahtuu kahdeksan kirjoittajaa. Hyväksytyille hakijoille ilmoitetaan valinnasta ja jonka jälkeen he ilmoittavat, ottavatko paikan vastaan. Ilmoitus on sitova. Hautomo toteutuu, mikäli kelpoisia hakijoita on tarpeeksi.

Hautomoon haetaan erikseen tehtävällä hakemuksella. Kurssille haetaan noin yhden sivun pituisella synopsiksella tai alustavalla työsuunnitelmalla sekä lyhyellä, vapaamuotoisella kirjeellä, jossa kerrot itsestäsi kirjoittajana. Halutessasi voit laittaa mukaan myös korkeintaan viiden sivun pituisen tekstinäytteen käsikirjoituksestasi.

Hakemukset tulee lähettää osoitteeseen kurssit.kirjantalo@gmail.com 9.10. mennessä. Otsikoi viesti “Hakemus lasten- ja nuortenkirjallisuuden hautomoon”. Valituille ilmoitetaan viimeistään 17.10.

OHJAAJA: Elina Rouhiainen

AIKATAULU:Tapaamiset lauantaisin klo 11-15 etänä Zoomissa.

Syksy 2022
la 5.11. / la 19.11. / la 10.12. klo 11-15

Kevät 2023
la 14.1. / la 4.2. / la 25.2. klo 11-15

HINTA: 590 / 990 €
Alennettu hinta Kirjan talon jäsenille, työttömille, eläkeläisille ja opiskelijoille. Osamaksumahdollisuus.

Olen tästä kurssista todella innoissani, sillä olen kymmenen vuoden aikana oppinut rutkasti pitkän proosan tekemisestä ja ensimmäistä kertaa pääsen jakamaan oppimaani muiden kanssa. On myös aina todella inspiroivaa jutella toisten kirjoittajien kanssa enkä malta odottaa että pääsen lukemaan, millaisia upeita käsikirjoituksia ja ideoita hakijoilla on.

Hautomosta kerrotaan vielä tarkemmin Kirjan talon sivuilla. Minulle voi myös laittaa mailia osoitteeseen elina ät elinarouhiainen piste com, otan mielelläni vastaan ehdotuksia ja vastaan kysymyksiin.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Vastaa