Syksyn 2023 uutisia: uusi Susiraja-tarina ja Beninin-matka

Syksyn 2023 uutisia: uusi Susiraja-tarina ja Beninin-matka

Tänä vuonna minulta ei tule uutta romaania, mutta parissa teoksessa olen silti mukana. Uskoakseni molempia saa hankittua Helsingin kirjamessuilta.

Jo keväällä ilmestyi Väki-trilogian toisen osan Aistienvartijan selkomukautus. Selkomukautuksen teki ensimmäisen osa tapaan Mirjami Häkkinen, itse olen ollut mukana kommentoimassa käsikirjoitusta.

Susiraja-faneja kiinnostaa varmasti kuulla, että olen kirjoittanut uuden Susiraja-novellin ”Koti” ja se ilmestyy lokakuun puolessa välissä Pieniä tarinoita nuorille -hyväntekeväisyysantologiassa. Tarina sijoittuu noin kuusi vuotta Vainutun jälkeen ja siinä on mukana Raisa ja Mikael – päähenkilö on kuitenkin joku muu. Tarina on ollut mielessäni jo Susirajaa kirjoittaessa ja oli hauskaa päästä vihdoin kirjoittamaan se. Antologia ilmestyy niin printtinä, eenä kuin äänikirjana.

Syksyn messuilla minua ei näy, sillä olen lähdössä huomenaamulla Länsi-Afrikkaan. Beninin Grand-Popon kalastajakylässä sijaitsee suomalais-afrikkalainen kulttuurikeskus Villa Karo, joka toimii myös tutkijoiden ja taiteilijoiden residenssinä. Menen sinne kuudeksi viikoksi kirjoittamaan ja oppimaan. Päivittelen kuulumisiani Instagramin puolelle internetyhteyksien salliessa!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Vastaa